Våra terapeuter

Tobias Lundgren

VD, Fil dr, Leg psykolog, Leg psykoterapeut

Tobbe Tobias doktorerade och läste sin psykolog och psykoterapeutexamen vid Uppsala Universitet. Han har jobbat och jobbar fortfarande både i Sverige och internationellt för att utveckla och utvärdera psykologiska behandlingsmetoder. Tobias har tillsammans med kollegor skrivit böckerna ”Living beyond your pain”, ”Släpp taget om smärtan” och ”The art and science of valuing in psychotherapy”. För närvarande jobbar Tobias deltid som vik. universitetslektor vid Stockholms Universitet och deltid vid Svenska Psykologiinstitutet. 

tobias.lundgren@svenskapsykologiinstitutet.se
Telefon: 070-61 24 555 
Mottagning: Årstavägen 66, Stockholm

Thomas Parling

Fil dr, Leg psykolog

ThomasParlingThomas läste även han sin psykologexamen och sin doktorsexamen vid Uppsala Universitet. Hans huvudforskningsområde har under ett antal år varit behandling av ätstörningar. Han har tillsammans med kollegan Ata Ghaderi skrivit böckerna ”Lev med din kropp” och "Från självsvält till ett värdigt liv". För närvarande jobbar Thomas deltid som universitets lektor vid Uppsala universitet och deltid vid Svenska Psykologiinstitutet.

thomas.parling@svenskapsykologiinstitutet.se
Telefon: 070-20 58 007

Mottagning: Domkyrkoplan 2A, Uppsala 

Karin Andersson

Leg psykolog


Karin Kali Andersson

Karin Kali Andersson, leg. psykolog. Jobbar med ACT och KBT och har lång erfarenhet av att hjälpa patienter med långvarig smärta, till exempel vestibulit och samlagssmärtor. Karin jobbar nu främst med miljöpsykologi, miljökommunikation och klimatångest. 

 

 

Kontakt

karin.andersson@svenskapsykologiinstitutet.se
Tel: 0736-54 40 49

Moa Manneberg

leg psykolog

Moa läste sin psykologexamen vid Stockholm Universitet. Har erfarenhet av att arbeta med personer med långvarig smärtproblematik, ångest och depression. Jobbar med individualterapier och som konsult i verksamheter där psykologkompetens behövs. Utbildar även inom KBT och ACT på bland annat Stockholm universitet och Göteborg universitet.

moa.manneberg@svenskapsykologiinstitutet.se
Telefon: 070-47 18 419

Mottagning: Crafoordsvägen 17, Stockholm